FORMULAR DE GARANTII

Dacă produsul achiziționat de către dumneavoastră prezintă în perioada de garanție defecțiuni de fabricație sau incompatibilitate cu dispozitivele pentru care este destinat, beneficiați de garanția produsului, conform legislației romane în vigoare. Pentru a beneficia de efectele garanției puteți completa formularul de garanție de mai jos sau ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@phoneguard.ro. În situația în care vă încadrațîn termenul legal de 14 zile de la achiziție și doriți returnarea sau înlocuirea produsului, vă rugăm sa utilizați Formularul de retur.

În cel mai scurt timp, veți fi contactat de către unul din operatorii noștrii în vederea soluționării situației. Pentru soluționarea mai rapida a problemei, ne va ajuta orice fotografie sau clip video ce descriu defectul reclamat.

În urma constatării veti fi informat telefonic sau pe email pentru a stabili procedura de retur. Pentru informații detaliate privitoare la garanția produsului achiziționat, consultați Termeni și Condiții, secțiunea Garanție și conformitate, din cadrul site-ului nostru.