Politica de livrare:

Livrarea produsului achiziționat reprezintă modul în care coletul ajunge la cumpărător, acesta intrând în posesia lui. Livrarea se realizează de către firmele colaboratoare specializate sau prin intermediul curierilor proprii ai vânzătorului. Livrarea se face în conformitate cu Ordonanța Guvernului 130/2000 cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 și OUG 174/2008.


Durata livrării:

Comenzile plasate de luni până vineri, ora 16:00 vor fi predate către curier în aceeași zi. Comenzile plasate de vineri ora 16:00, până duminică ora 24:00 vor fi predate către curier în ziua de luni.

Produsele comandate se livrează în toată țara, prin metoda de transport și plată aleasă de către Cumpărător la momentul efectuării comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzător, sigilate, precum și asigurate pe toată durata transportului, până în momentul recepției coletului de către Cumpărător.

Termenul de livrare al produselor achiziționate de pe site-ul www.PhoneGuard.ro se încadrează în general între o zi lucratoare (în zonele unde curierul ales de către dumneavoastră are infrastructură) și trei zile lucrătoare (în zonele mai indepartate de infrastructura curierului) din momentul confirmării telefonice a comenzii. Termenul de livrare mai sus menționat se poate prelungi în perioadele cu sărbători legale sau în situații excepționale ce pot limita capacitatea de lvirare a curierului ales de livrare a comenzii (de ex: perioada Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.).

După finalizarea comenzii, veți fi contactat telefonic de un operator al PhoneGuard.ro pentru confirmare. În cazul în care doriți sa specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm sa le comunicați operatorului.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail de către operatorii noștri. E-mailul va conține datele de identificare ale coletului, precum și firma de curierat cu care acesta a fost expediat către dumneavoastră.

În cazuri excepționale, cu acordul clientului, PhoneGuard.ro poate extinde termenul de livrare.

Costuri și modalități de livrare:

Costurile de livrare pentru orice comanda mai mica de 149.99 RON (TVA inclus) sunt suportate de catre Dumneavoastra. Pentru comenzi cu valoare peste 150 RON (TVA inclus), livrarea este gratuită! Livrarea comenzilor se realizeaza prin Curier Rapid.

Costurile de livrare sunt afisate atat in pagina de produs la sectiunea "Livrare" cat si in procesul de finalizare a comenzii.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societății de curierat sau transportatorului, conform legislației în vigoare. Aveți obligația de a verifica integritatea pachetului la primire. Puteți refuza coletele a căror integritate este compromisă și motiva acest refuz printr-un proces verbal încheiat cu curierul.

În situația în care ați recepționat totuși produse deteriorare în timpul procesului de livrare, vă rugăm să ne contactați (preferabil telefonic) cât mai curând posibil pentru a găsi o rezolvare a situației. Ne ajută orice fotografie pe care o realizați la primirea și deschiderea coletului. Vom ține cont de astfel de reclamații și vom încerca o soluționare amiabilă doar dacă sesizarea a fost făcută (prin telefon sau e-mail) în aceeași zi cu recepționarea comenzii.

Am greșit adresa de livrare / facturare. Cum procedez?

Dați-ne un telefon la numărul 0751652304 sau scrieți-ne un e-mail la adresa contact@phoneguard.ro. în cel mai scurt timp posibil pentru a corecta greșeala înainte ca operatorii noștri sa expedieze comanda către dumneavoastră.